Muscari armeniacum

NIEUWS

Samenwerking met Visions Pictures.
Veel van mijn beelden zijn nu ook via Visions Pictures  te downloaden.  Bekijk hier mijn gallery:
https://www.visionspictures.com/index.php?module=result&searchKey=brer* 


Nu ook op FACEBOOK pagina Eric Breed Tulip Pictures .   https://www.facebook.com/EricBreedTulipPictures?ref=hl



Van 25 maart tot 19 mei 2013 hangen 34  canvas en ICED  prints uit mijn boekje LOST TULIPS aangevuld met bijzondere nieuwe tulpen in 't Huijs Dever in Lisse http://kasteeldever.nl/    



Mijn 2 nieuwe boekjes TULIP FIELDS OF HOLLAND en GOING WILD FOR TULIPS zijn klaar en zijn vanaf heden te koop via een mail naar info@tulippictures.eu , of op mijn expositie in 't Huys Dever in Lisse (zie hierboven). Ook de VVV kantoren in de bollenstreek hebben ze, boekhandel van der Meer in Noordwijk, Grimbergen in Lisse en boekhandel Hoek in Voorhout. Ook bij het Amsterdam Tulip Museum aan de Prinsengracht 116 zijn ze in voorraad.  TULIP FIELDS OF HOLLAND staat boordevol met foto's van mooie plekjes in de bollenstreek en Noord Holland. In GOING WILD FOR TULIPS neem ik u mee op mijn reizen die ik met vrienden maakte naar de oorsprong van de tulp Kazachstan, Kirgizie, Kreta etc. een echt boekje voor liefhebbers en mensen die meer willen weten over de tulp.

Tot en met 27 Oktober exposeer ik bij Fluwel's Tulpenland http://www.fluwelstulpenland.nl/ . Een serie tulpenfoto's op het spectaculair heldere glanzende materiaal ICED IMAGE, en een serie ingetogen gedrukt op dibond (ingelijst).

PER 1 JUNI 2015 NIEUW ADRES   HEEREWEG 460B 2161DH LISSE
2011 © Tulip Pictures.